10 sfaturi cum sa alegi cadouri pentru femei pretentioase

Femeile nu sunt doua la fel, deci ceea ce inseamna special pentru una, pentru alta poate sa se dovedeasca a fi ceva banal. O analiza de caz in care sa stabilesti cu precizie ce isi doreste, la ce viseaza si mai ales care sunt acele lucruri pe care le considera ideale pentru a le primi, poate sa fie solutia ta pentru a gasi un cadou ideal. Daca langa tine se afla o femeie pretentioasa, atunci trebuie sa stii ca pentru ea calitatea este cel mai important atribut al cadoului perfect.  

Atunci cand alegi cadouri pentru femei pretentioase exista o regula clara: cadoul tau trebuie sa fie valoros, astfel incat sa se poata mandri cu acesta pe termen lung. Nu este o regula generala sa alegi un cadou foarte scump, insa este preferabil ca obiectul pe care il alegi sa fie realizat cu atentie in cele mai mici detalii.

cadouri pentru el la aniversare 1

O femeie pretentioasa va aprecia foarte mult un cadou exorbitant de scump si va retine ziua respectiva ca fiind cea mai frumoasa din viata ei. Insa, este destul de dificil sa ai un buget nelimitat atunci cand vine vorba despre cadouri femei, poate doar daca castigi la loto subit. Pe langa aceste caracteristici ale cadoului perfect pentru ea, mai sunt si altele de care trebuie sa tii cont pentru a multumi o femeie pretentioasa. In continuare iti vom oferi cateva sfaturi utile despre cum trebuie sa fie cadoul si mai ales cum sa o multumesti astfel incat, indiferent de ocazie, sa ii faci ziua mai frumoasa. 

Alege un cadou care sa fie o dovada a faptului ca o intelegi 

O cunosti, o asculti, o intelegi, o admiri si o iubesti. Toate aceste cinci la un loc conteaza foarte mult pentru o femeie, mai ales daca este pretentioasa. Intimitatea si iubirea sunt dovada faptului ca ai invatat ca pe Tatal Nostru toate pornirile, asteptarile, talentele si defectele care ii compun personalitatea. 

Asadar, aceste cadouri pentru femei pretentioase trebuie sa fie o demonstratie a faptului ca desi de multe ori ai prefera sa stai linistit pe canapea cu o bere in mana urmarind meciul, o asculti si esti atent la toate dorintele ei.

Cadoul trebuie sa indeplineasca un vis 

cadouri femei colier argint

Spuneam mai devreme, ca o femeie pretentioasa adora tot ceea ce este valoros, exorbitant, de lux si elegant. Ideea cadoului tau trebuie sa indeplineasca aceste caracteristici. Dar, cum bugetul nu este intotdeauna nelimitat atunci cand vine vorba despre cadouri femei, poti sa alegi pentru ea coliere din argint elegante si lucrate cu o atentie deosebita la detalii. Argintul este un material pentru bijuterii care nu se demodeaza si vei merge la sigur daruind o astfel de bijuterie. 

Bijuteriile din argint reusesc sa indeplineasca toate caracteristicile unui cadou perfect pentru femeile pretentioase care tin foarte mult la aspectul lor fizic. 

Mizeaza pe unicitatea cadoului 

Indiferent daca vorbim despre bijuterii din argint sau orice alt tip de obiect pe care doresti sa i-l daruiesti, trebuie sa te asiguri ca este unic. Cu cat darul tau este mai unic si special, cu atat va fi impactul mai mare. Ea va fi impresionata de efortul tau de a cauta ceva unic care sa se diferentieze de tot ceea ce se poate gasi pe piata. 

In special bijuteriile unice, lucrate manual o vor impresiona cel mai mult sau, cele din argint cu diverse pietre semipretioase dar cu o poveste interesanta. 

Trebuie sa fie un cadou feminin 

Cadoul perfect pentru ea trebuie sa fie feminin, sa ii sublinieze calitatile precum delicatetea si eleganta. Un cadou feminin trebuie sa fie dulce si delicat, sa fie special creat pentru ea. Iar aici nu ne referim la tigai, obiecte pentru casa sau ustensile pentru curatenie deoarece acestea sunt esentiale pentru locuinta insa nu sunt un cadou potrivit. Orice femeie care primeste cadouri pentru casa in loc de ceva special creat pentru ea doar o vor dezamagi. 

coliere in tendinte

Chiar daca este vorba despre portofele femei, modelul trebuie sa fie realizat din materiale de calitate, sa fie feminin si compartimentat suficient de bine pentru a incapea in acesta toate lucrurile ei importante. 

Cadoul trebuie sa o reprezinte

Stilul, culoarea, dimensiunea, toate caracteristicile obiectului respectiv trebuie sa vorbeasca despre cine este ea, trebuie sa o reprezinte. Experiementele nu isi gasesc locul atunci cand alegi cadouri pentru ea deoarece daca darul tau este doar scump dar nu o reprezinta atunci nu o va impresiona. 

bratari tennis cadouri femei

Sa demonstreze ca este un cadou muncit 

Exista o diferenta foarte mare intre cadourile cumparate in graba si cele selectate cu grija. Mai ales daca stii despre ea ca este destul de pretentioasa la cadouri, atunci cel mai sigur o va impresiona un cadou ales cu grija si din timp tinand cont de toate lucrurile din aceste cateva randuri. 

Sa fie o amintire placuta 

Cadoul trebuie sa fie si o experienta placuta care sa ii aminteasca si peste multi ani de acest moment in care s-a simtit extraordinar si i-ai indeplinit o dorinta pe care o avea de mult. Cadoul trebuie sa vina ca un bonus pentru o zi excelenta petrecuta in compania celor apropiati sau pur si simplu singuri, in intimitate. 

Organizeaza o petrecere, mergeti la un restaurant select, mergeti intr-un city break intr-o capitala eleganta si frumoasa, distrati-va si ofera-i cadoul ca pe un bonus al unei zile de neuitat. 

Cadoul trebuie sa ofere emotie 

Mai mult, cadoul perfect trebuie sa trezeasca emotii. Trebuie sa aiba capacitatea de a deschide acea cutie a Pandorei cu emotii, sa ii smulga macar o lacrima de fericire atunci cand primeste cadoul tau. In caz contrar, este vorba despre inca un cadou impersonal care a fost facut doar pentru ca trebuie. 

Trebuie sa fie un cadou de calitate

Calitatea este cel mai important aspect al unui cadou pentru femei deoarece este singurul atribut care ii da de inteles ca nu ti-ai oprit privirea asupra primului obiect care ti s-a aratat in cale. Un cadou de calitate nu are nici o imperfectiune si este gandit special pentru ea. Calitatea sigur o va impresiona si ii va demonstra ca te-ai straduit sa alegi ceva la fel de perfect asa cum este ea. 

Cadoul trebuie sa fie o surpriza placuta 

Si, nu in ultimul rand, daca vrei sa aiba un efect memorabil, trebuie sa te asiguri ca ii daruiesti cadoul intr-un moment in care se asteapta cel mai putin. O surpriza placuta venita intr-un moment ales cu grija valoreaza mult mai mult decat cadoul in sine. 

Daca te simti lipsit de inspiratie si nu stii ce cadouri sa alegi care sa se incadreze perfect in aceasta descriere atunci iti recomandam sa vizitezi magazinul online Be Special unde vei gasi foarte multe idei inspirate cat sa ai o solutie perfecta pentru fiecare ocazie in care ai nevoie de cadouri pentru femei pretentioase. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *