10 bijuterii, 10 idei de cadouri pentru femei pentru ziua de naștere

Cadouri pentru femei la ziua de naștere.

De ce sunt bijuteriile potrivite drept cadou pentru o femeie?

Bijuteriile sunt întotdeauna întruchiparea feminității, a lejerității și a sărbătorii. Un echilibru armonios de bijuterii clasice moderne și luminoase, dar discrete. Îți alegi cadoul potrivit, atat individual cat și independent, cât și fata ușoară și romantică.     

 Așa este natura: încă din copilărie, fetele încearcă inelele și cerceii mamei, iar odată cu vârsta această admirație nu dispare, ci se manifestă și mai mult, prin urmare, a primi bijuterii ca un cadou de la o persoană dragă este admirație și un semn de iubire. Și bărbații câștigă în această prezentare, pentru că pentru ei este un prilej de a-și aminti iubitei sentimentele lor.

De ce să alegi bijuterii din argint?

Astăzi, există un mic paradox – argintul 925 și bijuteriile realizate din acesta costă aproximativ la fel ca bijuteriile din cupru, zinc, alamă sau nichel. Ar trebui să se acorde preferință argintului. Acest lucru se datorează faptului că durata de viață a argintului durează mult timp, dar bijuterii din metal cu ani de transpirație.

Pentru cine este potrivit argintul?

Metalul ușor este personificarea purității și a inocenței. Este frumos chiar și fără inserții sau gravuri. În 2020, inelele simple, dar având o formă neobișnuită, sunt considerate la modă. De exemplu, designerii evidențiază hit-ul sezonului – inele cu tija deschisă. Caracteristică principală a acestor produse este lipsa unei dimensiuni fixe. Prinderea în jurul degetului poate fi făcută de oricine, strângând sau strângând inelul. Aceasta este o opțiune grozavă dacă decideți să cumpărați bijuterii cadou. Cu acest model, nu vei greși niciodată cu dimensiunea.

TOP cadouri de bijuterii:

  1. Cercei.

Pandantivele mari în urechile unei tinere frumuseți arată ridicol, așa că acordați atenție dimensiunii. În mod tradițional, cerceii mai masivi sunt aleși pentru femeile în vârstă, așa că cu cât fata ta este mai tânără, cu atât bijuteriile ar trebui să fie mai elegante și mai mici. Funcționează și regula proporționalității: cerceii de mărime medie arată mult mai bine pe o față mică.

Pentru a face vizual o față rotundă mai ovală, alegeți opțiuni de bijuterii care sunt alungite pe verticală, iar cerceii rotunjiți sunt mai potriviti pentru o față alungită. În general, nu există criterii specifice de selecție: fiecare se bazează pe propriul gust și portofel.

  1. Inele.

Inelele selective și de logodnă merită o atenție deosebită – sortimentul lor este incredibil de mare în nm. Desigur, ar trebui să pleci de la vârsta tinerilor și de la posibilitățile bugetului tău. Într-un fel sau altul, nu poți evita gândurile lungi despre ce fel de inel va împodobi bijuteria.

Cazurile de la Hollywood prevăd succesul romanticilor care oferă unei fete un inel cu un diamant găsit sau găsesc accidental o copie râvnită într-un magazin de suveniruri. Cu toate acestea, viața își face propriile ajustări. O alegere bună este un inel nu prea elegant, delicat, cu o formă elegantă, perfect pentru problemele viitoare cu care te confrunți de mai puțin de un an. Bijuteriile originale, solide, cu pietre sunt apreciate de doamnele mai în varsta. Un astfel de cadou poate fi făcut pentru aniversarea sau aniversarea nunții tale – va deveni un simbol al solidarității.

  1. Brăţară

Fetele au căutat să-și decoreze mâinile cu brățări încă din cele mai vechi timpuri. Adesea, chiar și doamnele care nu recunosc cerceii și inelele își dau simpatia brățărilor. Atunci când alegeți,

acordați atenție nuanței principale: există două tipuri de astfel de bijuterii – monolitice și lanț. Când alegeți un cadou, gândiți-vă la ce sezon îl cumpărați. Opțiunile monolitice sunt mai potrivite pentru primăvară-vară. Un lanț sub forma unui model original va fi un cadou bun pentru Anul Nou.

Majoritatea brățărilor sunt produse universale, așa că se potrivesc aproape la orice. Odată cu alegerea unui astfel de cadou, nu ar trebui să apară probleme.

Daca te hotarasti sa ii dai mamei, surorii, sotiei, mireasa, iubita, ti-am pregatit link-uri utile unde poti vedea optiunile:

https://www.bespecial.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *