Despre Bespecial.ro în Presă

BeSpecial.ro și-a concentrat efortul de a fi mai aproape de clienții săi prin game de produse variate, prețuri adaptate oricărui buget și un mod simplu de a naviga și a cumpăra online. 

Am adunat toate colecțiile sub motto-ul  Be what you wanna Be – BeSpecial!  , iar dedicația noastră și experiența noastră a fost răsplătită prin apariții media în mod natural, organic, ca o consecință că a am depus toate eforturile pentru voi. 

Pentru noi, echipa BeSpecial.ro, aceste apariții sunt o oportunitate de a reîntări mesajul că suntem alături de voi. 

Mai jos sunt o parte dintre aparițiile noastre:

(…)despre piața de bijuterii post-pandemie: „Clienții au conștientizat că online-ul este o zonă sigură pentru cumpărături”

Publicat 20.06.2022

  • O radiografie a pieței de bijuterii și cadouri online, preferințele clienților, moduri de cumpărare și efortul BeSpecial de a rămâne alături de cumpărători. 

În 2020, afacerile bespecial.ro au crescut cu 5%, până la 200.000 de euro, iar pentru acest an dorim o creştere de minimum 35%

Publicat: 08.06.2021

  • Analiză a afacerii BeSpecial.ro în 2020,  primul an de pandemie. Schimbarea opțiunilor cumpărătorilor pe piața de bijuterii, creșterea încrederii în online. 

Toamna aceasta ești tot ce îți dorești să fii prin colecția de bijuterii Be Special

Publicat: 21.09.2019

  • Lansarea Colecțiilor Be What You Wanna Be: Be Infinite, Be Nature, Be Love, bijuterii din argint cu simboluri. 

BeSpecial.ro anunta peste 200 de noi produse pe site si o reducere pentru toti vizitatorii

Publicat: 20.05.2014

  • Creșterea magazinului online prin adăugarea de 200 de noi produse în special bijuterii din argint și oferte promoționale la lansarea colecției de vară. Colecțiile se adresează în egală măsură femeilor și bărbaților. 

Sursă foto: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *