Idei de cadouri pentru femei de la 20 la 70 de ani

De ce sunt importante cadourile?

Importanța cadourilor are la bază emoția. Emoția simțită de persoana care primește cadoul, dar si de cel care oferă cadoul respectiv. Atunci cand oferim un cadou cuiva drag e ca si cum i-am spune “m-am gândit la tine” , “m-am gândit ca te reprezintă” , “contezi pentru mine” , “am vrut să te bucur”. Oferirea si primirea unui cadou este unul dintre cele mai frumoase schimburi de emoție. Cadoul respectiv ii va aduce aminte persoanei căreia i l-ați oferit de dumneavoastră de fiecare dată atunci când îl poartă. Energia pozitivă pe care o primiți in momentul in care cineva drag se bucură de cadoul primit de la dumneavoastră este diferită de orice alt sentiment. Toate acestea printr-un simplu gest făcut la momentul potrivit.

Indiferent că e ziua persoanei iubite, a unei prietene, a unei colege, a mamei sau a bunicii, ca este Valentines Day, Crăciunul sau Paștele, un cadou in semn de mulțumire sau fără o ocazie anume, bijuteriile vor reprezenta intotdeauna cea mai bună alegere.

https://www.bespecial.ro/cadouri-femei

Cum se schimbă preferințele în funcție de vârstă:

Când vine vorba de oferirea unui cadou unei persoane de sex feminin, indiferent de vârsta acesteia, exista o multitudine de cadouri cu bun gust, fine sau extravagante, cu pietre semiprețioase sau nu, dar foarte important, la un preț accesibil. Fiecare bijuterie poate spune o poveste. Că vorbim de femei cu vârstele cuprinse intre 20 pana la 70 de ani, dispunem de o varietate foarte largă de bijuterii si acesorii care să se potrivească cerințelor si preferințelor doamnelor speciale din viața dumneavoastră. Materialele din care sunt confecționate bijuteriile sunt in principiu Argintul, Inoxul, Oțetul, Aliajul, Pielea naturală, cu alte cuvinte, materiale plăcute vizual, rezistente in timp și la prețuri accesibile.

Pe parcurs ce varsta unei femei se schimbă, se schimbă și preferințele acesteia în materie de bijuterii si accesorii. Chit că vorbim de inele, brățări, pandantive, lanțuri, portofele și așa mai departe, este indicat să știm ce ar purta sau ar alege in general doamnele la diferite vârste.

Cadouri pentru femei cu vârstele cuprinse intre 20 si 30 de ani:

Această perioadă poate inseamna o perioadă de căutare a stilului, perioadă în care femeile se bucură poate mai mult atunci cand primesc o bijuterie cu ceva colorat, cu un mesaj haios, pandantive sau charmuri care înfățișează diferite forme si marimi, fie că este vorba despre zâne, fluturași, pisici sau alte animăluțe etc.

Cerceii in formă de stele cu pietre semiprețioase de mai multe culori sunt iarăși o variantă fericită de cadou.

Dacă este vorba despre iubita dumneavoastră sau o prietenă foarte apropiată, o idee bună ar putea fi o pereche de cercei sau un pandantiv de argint în forma de inimă. Astfel ati putea să spuneți  “Te iubesc !” sau “Țin foarte mult la tine !” cu ajutorul unei bijuterii si ar simboliza dragostea purtată pentru persoana dumneavoastră dragă.

Bijuteriile trebuie să exprime jovialitate, prospețime si totodată să i se potrivească persoanei căreia îi oferiți cadoul.

Cadouri pentru femei cu vârstele cuprinse între 30 si 40 de ani:

Aici gusturile femeilor sunt aproape fixate. Bijuteriile fine, de argint 925 sunt o idee foarte bună. Cerceii cu modele clasice, simple, lanțurile sau colierele cu pandantiv încrustat cu pietre semiprețioase si inelele vor fi exact doza aceea de eleganță pe care v-o doriți.

În general, femeile tind să aibă latura spirituală mai dezvoltată. O variantă care funcționează pentru categoria aceasta de vârstă este si pandantivul care simbolizează semnul zodiacal al acesteia. Toate talismanele cu cele 12 zodii sunt disponibile. Tot la capitolul zodii sunt și brățările de piele care sunt de asemenea disponibile cu cele 12 semne zodiacale.

Cadouri pentru femei cu vârstele cuprinse între intre 40 si 50 de ani:

Femeile cu vârstele cuprinse între 40 si 50 de ani sunt in perioada în care maturitatea si rafinamentul sunt două aspect foarte importante de care țin cont. În etapa aceasta de vârstă, femeile au gusturile deja formate. O idee foarte bună ar fi să faceți cadou un lanț sau o pereche de cercei din argint aurit. Un alt bun exemplu ar fi un portofel din piele naturala.

Cadouri pentru femei cu vârstele cuprinse  între 50 si 60 de ani:

Doamnele care se află in această etapă a vieții sunt mai impresionate de bijuteriile simple, care spun o poveste. Bijuteriile din argint cu perle cum ar fi cerceii, colierele, pandantivele sau brățările. Eleganța și rafinamentul sunt aspectele cheie atunci cand alegem bijuterii pentru femei cu vârstele cuprinse între 50 si 60 de ani.

Cadouri pentru femei cu varstele cuprinse între 60 si 70 de ani:

Cel mai probabil doamnele care se încadrează aici sunt deja in perioada aceea a vieții în care au nepoți. Simbolurile creștine cum ar fi pandantivele si lanțurile cu cruci, cerceii de argint cu perle si broșele sunt cele mai potrivite cadouri pentru această categorie de vârstă. Bijuteriile handmade impresionează prin design-ul lor special de asemenea.

Bijuteriile vor face întotdeauna o femeie să se simtă mai puternică și să radieze. Așa cum a spus Madeleine Albright: „Bijuteriile au fost purtate în istorie ca simboluri ale puterii.”

Să nu uităm că cel mai important lucru pe care trebuie să îl facem atunci când oferim un cadou cuiva e să îl oferim cu drag și să ne bucurăm împreună.

Sursa foto: beSpecial.ro

Baba Maria Alexandra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *