Inca mai cauti cadou de Valentine’s pentru el? Uite 5 idei de cadouri pentru barbati pe care le gasesti la BeSpecial.ro

Stim ca incerci sa il surprinzi placut si an de an cauti cadouri de Valentine’s pentru el, barbatul pe care il iubesti. E o provocare pe care femeie o are. 

Poate ca ai depus un efort considerabil pentru a-i gasi cadoul  la care sa se bucure si anul acesta ai vrea sa imbini spiritul practic cu bucuria de a darui.

Este provocator sa afli daca un cadou din trecut l-a multumit sau daca tot ce iti propui tu sa ii daruiesti este ce isi doreste si el.  Barbatii sunt pragmatici si cu o atitudine mai degajata, astfel iti vor da o explicatie evaziva cand le place sau nu un cadou primit de la tine. 

De ce tii cont cand cauti un cadou pentru el?

Cand alegi un cadou pentru fii practica si doar bucura-te de actul de a darui, asa va veni si inspiratia.

 Regula principala este aceea sa tii cont de dorintele lui si sa nu faci achizitii gandindu-te mai mult la obiecte care ti-ar placea sa le aveti impreuna. Asadar, exclude tot ceea ce inseamna cani pentru cupluri personalizate, tricouri pentru cupluri, permute cu inimioare sau, mai rau, cu poza ta si alte obiecte care il fac sa se simta ca intimitatea lui este invadata. Daca nu locuiti impreuna si relatia nu este la un stadiu atat de avansat, atunci devine intimidant si invaziv sa daruiesti astfel de cadouri.

Cadoul pentru el trebuie sa se reflecte prin personalitatea lui iar pentru ca lucrurile sa fie cat mai simple, solutia practica o gasesti la BeSpecial. Noi am selectat 5 tipuri de cadouri pentru barbati care pot sa fie daruite in mai multe ocazii, inclusiv de Valentine’s si iti garantam ca nu il vor lasa indiferent.

Geanta de umar pentru barbati 

O geanta de umar din piele este un cadou extrem de practic pe care poate sa il foloseasca in fiecare zi. Alege un model compartimentat eficient cu multe buzunare care ii lasa optiunea de a depozita orice gadget pe care il are asupra lui inclusiv portofelul. 

Este un cadou foarte util pe care il va aprecia mai mult in locul acelei cani cu inimioare pe care scrie ,,te iubesc”. 

Bijuterii din argint

Daca este un barbat stilat, elegant si aranjat tot timpul, atunci poti merge putin mai departe si sa ii cumperi o bijuterie din argint. Acestea din urma sunt usor de asortat si de purtat la diverse tinute vestimentare. Insa, in acest caz trebuie sa te asiguri ca ii plac bijuteriile din argint si ca nu sunt un alt cadou pe care il va depozita si nu il va purta niciodata. 

bratara argint cadou barbati

In plus trebuie sa te asiguri ca ii cumperi ceva care ii place si este pe stilul lui. In caz contrar vei risca sa ii daruiesti inca ceva pe care nu il va folosi. 

Seturi cadou 

La Be Special vei putea sa gasesti seturi cadou cu accesorii din piele care sunt mai deosebite si sunt foarte utile. Vei putea achizitiona seturi compuse din curele din piele si portofele, de exemplu, iar aceasta idee de cadou este una stilata si de bun gust. 

cadouri pentru barbati de 60 ani set cadou portofel si curea pierer cardin

Toata ideea principala atunci cand vrei sa ii daruiesti ceva este sa te gandesti la el. 

Accesorii pentru calculator 

Chiar daca nu sunt neaparat cele mai performante, accesoriile de calculator sunt intotdeauna apreciate de barbati. Poti sa ii cumperi un mouse amuzant sau un cooler pliabil pentru laptop. Mai ales daca l-ai auzit ca se plange ca laptopul lui se incinge considerabil sau are nevoie de un mouse nou, atunci poate sa fie cadoul perfect. 

suport laptop si lectura

Nu trebuie sa fii neaparat un guru IT pentru a-i cumpara astfel de cadouri intrucat accesoriile pentru laptop se inlocuiesc cel mai des si sunt utile intotdeauna sa le ai in preajma. 

Bratari din piele si pandantive din inox

Daca este un barbat rebel care nu se supune intotdeauna regulilor atunci cadoul perfect nu consta in bijuterii sau in alte obiecte pe care nu le va utiliza niciodata. Este mai bine sa investesti in bijuterii din piele sau din inox, asa cum este obisnuit sa poarte deoarece acestea sunt pe stilul lui si ii vor placea enorm. 

Acestea sunt doar cateva sugestii de cadouri care pot fi gasite in magazinul online BeSpecial. Trebuie doar sa intri pe site si sa accesezi categoria aferenta cadourilor pentru barbati si vei putea gasi un cadou perfect pentru el. Alegand ceva de la Be Special va fi recunoscator ca te-ai gandit si la el atunci cand i-ai cumparat cadoul, Este de-a dreptul frustrant sa primesti tot timpul cadouri neinspirate si stii si tu acest lucru deoarece s-a intamplat cel putin o data sa primesti ceva care nu ti-a placut. 

Si, pana la urma el ce poate sa inteleaga atunci cand primeste numai cadouri neinspirate? Ca nu il intelegi si nu ii asculti dorintele? Ei bine, sigur nu iti doresti acest lucru. Asadar, intra repede pe website-ul BeSpecial si alege un cadou care il va bucura.

Sursa foto reprezentativ: https://www.pexels.com/ro-ro

Imagini Foto: Bespecial.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *