7 modele de talismane pe care sa le daruiesti de Sărbători. Modele pe care le gasesti pe bespecial.ro

Atunci cand ții la cineva sau iubești cu adevărat, Sarbatorile sunt cel mai potrivite momente in care poți sa iti arati apreciera oferind un cadou special. De aceea, oferirea un charm sau a unui talisman de argint este o alegere perfectă pentru a produce bucurie printr-un obiect simbol, cu putere protectoare, care poate fi si purtat.

O bijuterie din argint, care isi pastraza bine calitatile peste timp si amintste de fiecare data de persoana care a daruit-o si de ocazia cu care a fost daruita, reprezinta o optiune care cu siguranță va fi primita  cu toata inima.

Daca inca nu esti hotarat sau hotarata ce sa alegi pentru persoane dragi din viata ta sau pentru persoana iubita, iti oferim mai jos cateva propuneri si recomandari de modele de talismane pe care le gasești în magazinul Bespecial.ro.

Iata care sunt cele mai speciale talismane din argint:

1. Colier de argint Dragoste Infinita cu infinit si trandafir auriu

Nu cred ca exista simbol mai frumos pentru a-ti arata dragostea fata de pertenera sau mama decat acest colier cu totul deosebit. Cu siguranta va fi purtat cu drag si nu va trece niciodata neobservat.

2. Colier argint Inima cu Aripi de Inger placat cu platina si aur roz

Oricine ar fi persoana careia il daruiesti, va aprecia cu siguranta un astfel de cadou. Ii oferi dragostea pe aripi de inger si  ii incredintezi siguranta acestor veșnici protectori.

3. Charm argint 925 cu inimioara si pisicute

Daca persoana caruia il daruiesti prefera bijuteriile mai vesele, acest charm elegant si simpatic este o alegere simpla si placuta.

4. Charm de argint cu inimioara rosie cu puls

Daca traiesti si respiri pentru o persoana, un charm de acest tip poate fi cea mai originala declaratie de dragoste.

5. Charm de argint cu inimioara mama si copilul

Pentru sotia iubita, mama a unui copil, iti recomandam aceast charm deosebit si emotionant. Este o bijuterie remarcabila si speciala

.

6. Colier argint placat cu platina cu Copacul Vietii si zirconii

Atunci cand viata v-a unit de mult timp si vrei sa stii ca ea va fi protejata de un simbol puternic, alege un cadou cu Copacul Vietii.  Acest colier platinat este o piesa pretioasa, foarte frumoasa.

7. Bratara argint reglabila cu Fathima

Daca soarta va adus impreuna si vreti sa aveti noroc, poti alege aceasta bretara cu o simbolistica puternica si protectiva.

Exista numeroase alte modele de talismane si bijuterii speciale. Datorită incarcaturii simbolice, sunt varianta cea mai potrivita pentru a-ti exprima sentimentele si a face o urare printr-un cadou.

Cum sa alegi modelul de talisman pe care sa-l daruiesti de Sarbatori?

Daca nu vrei sa dai niciodata gres cu cadoul pe care il oferi de Sarbatori, alege sa daruiesti bijuterii. Datorita mesajului si protectiei pe care-l asigura, un talisman este o alegere personala si speciala.

Pentru a fi si mai potrivit, talismanul ales trebuie sa fie in functie de:

  • gradul de apropiere fata de persoana careia il daruiesti, care poate fi prietena, sotie, sora, mama, cumnata etc.
  • preferintele persoanei careia il daruiesti, care poate sa prefere un anumit gen de simbol, reprezentare, material, pietre etc.
  • mesajul pe care vrei sa-l transmiti.

Chiar daca nu vei tine seama de aceste criterii, oferind cadou un talisman sau un charm, succesul alegerii este mereu garantat!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *