Idei de Cadouri pentru barbati de 70 de ani

 

Cine spune ca este foarte usor sa gasesti un cadou perfect pentru un barbat inseamna ca nu a trecut prin corvoada de a petrece o zi intreaga pe internet sa gaseasca acel obiect care l-ar incanta si ar fi fost cel mai perfect dintre toate care exista. De-a lungul timpului, preferintele si personalitatea unui barbat se schimba, ceea ce il incanta la 20 cu siguranta nu mai este valabil la 30 iar o data ce anii trec, poti spune cu usurinta ca la 70 de ani deja gusturile lui sunt rafinate, apreciaza calitatea si nu il mai impresioneaza orice fleac. 

 

Ce tipuri de cadouri se potrivesc pentru un barbat de 70 de ani

 

Un barbat de 70 de ani este matur, si-a vazut familia crescand, are deja nepoti si chiar stranepoti, a incheiat o cariera de succes, are timp pentru hobby-urile lui si interesele sale sunt orientate catre casa si familie. Ar mai fi multe de spus despre barbatul de 70 de ani, dar suntem siguri ca ati prins ideea. 

 

Totusi, atunci cand vine vorba despre cadouri pentru barbati 70 de ani, acestea trebuie sa fie la fel de bine documentate ca si atunci cand ii ofereai un dar la 20, 30 sau 40 de ani. Cu siguranta, o patura electrica sau un fotoliu pentru masaj, nu sunt cadouri potrivite deoarece ii vor aduce aminte si mai mult de neplacerile acestei varste inaintate. 

Atunci cand esti invitat la ziua lui de nastere in pragul varstei de 70 de ani, te poti astepta la o aniversare linistita alaturi de familie si prieteni, intr-un cadru destul de intim. Asadar, cadourile pentru varstnici trebuie sa fie o experienta la fel de placuta precum cea a aniversarii. Cel mai important, este sa tii minte ca acuma este la varsta la care isi doreste sa faca toate acele lucruri de care nu a avut timp in tinerete. Asadar, sa nu te surprinda faptul ca intr-o zi ai putea suna la usa lui si sa il gasesti gradinarind sau pictand o vaza cu flori. 

Idei de cadouri numai bune de daruit un barbat de 70 de ani 

 

Noile hobby-uri ale barbatului ajuns la varsta de 70 de ani pot sa fie o inspiratie si un start perfect atunci cand cauti cadoul potrivit. Daca si-a dorit intotdeauna sa calatoreasca mai mult atunci, cu siguranta va face acest lucru acum ca are si timpul necesar. 

 

Portofel barbatesc din piele

 

Drept urmare, un cadou potrivit si simbolic ar putea fi un portofel din piele incapator si bine compartimentat unde sa poata tine documentele importante de calatorie, dar si banii. 

portofel piele bespecial

Butoni din argint

 

Daca iti doresti un cadou mai elegant pentru el, atunci iti recomandam sa cumperi  butoni din argint sau ace de cravata din argint. Mai ales daca merge des la evenimente atunci aceste accesorii ii vor adauga rafinament si eleganta la tinutele pe care le poarta. 

butoni barbati

 

Genti pentru barbati si portchei

 

O alta idee de cadouri pentru barbati de 70 de ani este reprezentata de gentile pentru barbati. Un model potrivit, fabricat din piele naturala, va fi util atunci cand face plimbari lungi prin parc sau chiar si atunci cand calatoreste. Poti sa ii daruiesti si un portchei, care ii va fi foarte util sa nu mai caute cheile prin buzunare sau o borseta. 

 

Acestea sunt doar cateva idei pe care le poti transforma in cadouri de bun gust si potrivite unui barbat ajuns la onorabila varsta de 70 de ani. Indiferent ce decizi sa cumperi, trebuie sa retii ca cele mai frumoase cadouri sunt cele facute din suflet. Gestul tau va conta enorm si va sti ca il apreciezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *