În ce accesorii învestim vara aceasta?

 

Vara aceasta must have-ul sezonului este reprezentat de bijuterii argint ieftine. Și toate domnișoarele și doamnele pare că s-au conformat. Indiferent de vârstă, fiecare fashionistă are la activ un sertar de accesorii cu foarte multe bijuterii argint 925 ieftine. Fie ele brățări, coliere sau inele, acestea trebuie introduse în ținute pentru a crea un tot unitar. Aparent, la o căutare pe internet pe baza cuvintelor: bijuterii argint ieftine catalog apar o mulțime de bijuterii argint ieftine cu ajutorul cărora să-ți creezi outfituri

  • Inele

Inelele reprezintă bijuteriile de care femeile nu se pot despărți nicăieri. Astfel, un inel frumos care să reprezinte personalitatea celei ce îl poartă va întregi o ținută și o va îmbunătăți. Totuși, când vine vorba de inele trebuie să ții cont de grosimea degetelor tale, dar și de grosimea inelelor.

Persoanele cu degete groase trebuie să să se ferească de inele subțiri. În timp ce persoanlele cu degete foarte subțiri ar trebuii să se fereasă de inelel prea groase.

  • Brățările

O brățară finuță va fi căutată de persoanele cu mâna subțire. În timp ce persoanele cu mâna groasă se vor feri de brățările prea subțiri și le vor alege pe cele mai opulente. Totuși există și persoane al căror stil vestimentar nu va ține cont de reguli, acestea alegând mereu în funcție de stilul estetic personal, neputându-se încadra niciodată într-un anumit tipar.

  • Colierele

Atunci când vine vorba de coliere există nenumărate modele și mărimi. Femeile în general aleg colierele micuțe, dar există și femei al căror stil vestimentar impun coliere masive. Un colier va schimba o ținută într-un mod plăcut. În general femeile apelează la trucul distragerii atenției precum alegerea unui colier delicat care să distragă atenția de la un bust generos.

Indiferent de regulile de pe piață, îți recomand să ții mai întâi cont de stilul estetic personal. Investește în bijuterii argint ieftine cu ajutorul cărora să-și completezi ținutele de zi cu zi și să te simți bine în pielea ta.

6 răspunsuri la „În ce accesorii învestim vara aceasta?”

    1. Nu are legatura anotimpul cu iritatia. Poti sa consulti un medic. El iti va spune daca tu ai sensibilitate la argint sau nu. Eu port argint de cand ma stiu, indiferent ca e vara sau iarna, si nu am avut niciodata probleme. 😉

  1. Mi-a cumparat prietenul meu un colier si un inel din argint superbe! care se asorteaza! Nu cred ca citeste el articole din astea :)))) ma bucur ca e sezonul argintului mie chiarnu imi place aurul

  2. bratarile din argint sunt preferatele mele. le port din adolescenta si nu am avut niciodata probleme cu pielea sau ceva de genul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *