Idei de cadouri pentru barbati de 30 ani

Idei de cadouri pentru barbati de 30 de ani – cum sa gasesti ceva potrivit pentru el?

Barbatii se schimba o data cu varsta iar acelasi lucru este valabil si pentru gusturile lor. Daca la varsta de 20 de ani il poti sa gata cu o pereche de sneakersi  nu acelasi lucru se aplica si la varsta de 30 de ani. Gusturile sale devin mai rafinate, este un om de cariera, stie exact ce vrea iar acest lucru este calitate pe toate planurile.

Ce stim despre un barbat aflat la varsta de 30 de ani? La aceasta varsta este plin de energie dar si responsabil. Are stabilitate profesionala dar si financiara. Si, pe de alta parte si viata sociala este foarte importanta pentru el. Are multi prieteni cu care iese in oras, nu mai locuieste cu parinti si calatoreste foarte mult. Si atunci, ce idei de cadouri pentru barbati s-ar potrivi cel mai bine acestei descrieri? Ei bine, in functie de preferinte dar si de tipul barbatului care este poti sa iti gasesti inspiratia si sa ii oferi ceva care sa il cucereasca.

Idei de cadouri pentru barbati activi

 

Sportivul, este un barbat foarte activ la 30 de ani motiv pentru care cel mai mult i se potrivesc cadouri cum ar fi echipamente sportive, city break-uri, gadgeturi pentru sportivi cum ar fi un smartwatch, abonament la sala pe un an si alte astfel de lucruri pe care el le considera importante pentru a se intretine.

Bijuteriile mascline ar putea sa il incante. Gandeste-te la un medalion de tip army sau o bratara de designer.

Bijuterii din argint- bratara dragoni aspect vintage

 

Idei de cadouri pentru barbati casnici

 

Nu trebuie sa uitam nici de casnic, acesta este un ajutor de nadejde si gata sa te ajute chiar daca este vorba sa faca un tort pentru ziua fetitei voastre. Daca ii face placere sa isi petreaca sfarsitul saptamanii in gradina din spate cu prietenii la un gratar atunci ii poti face cadou un set de accesorii pentru gratar. Daca este un colectionar de vinuri vechi impatimit atunci poti sa optezi pentru seturi de servire a vinului sau chiar pentru o sticla de colectie pe care stii ca si-o doreste de multa vreme. Pe langa aceste idei, poti sa alegi orice alte idei de cadouri pentru barbati care au un caracter util pentru ca acestea sigur il vor impresiona.

 

Barbatul – business mereu activ si preocupat de cariera sa

 

Fiind in special preocupat de tot ceea ce inseamna cariera si dezvoltare personala cu siguranta nu va fi greu sa il impresionezi cu niste accesorii pentru birou cum ar fi un port visit elegant sau un ceas de birou.

Daca el calatoreste foarte mult in interes de serviciu atunci o idee foarte buna este sa ii daruiesti un portofel pentru barbati, bine compartimentat,  in care sa ii incapa si pasaportul sau un money clip cu ajutorul caruia sa prinda bancnotele astfel incat sa nu ii mai piarda prin portofel.

portofel barbati pierre cardin

Idei de cadouri pentru barbati neconventionali si rebeli

bratara piele

Rebelul este genul de barbat care se duce acolo unde il duce vantul. Nu tine cont de reguli si este barbatul perfect daca iti doresti sa cunosti spontaneitatea in adevaratul sens al cuvantului. Cadoul ideal poate sa fie o bratara din piele, o plosca personalizata, un port trabuc care sa i le mentina uscate oriunde ar fi sau un ceas de perete cu un design mai neobisnuit.

Sursa imagine reprezentativa: pixabay.com

 

3 răspunsuri la „Idei de cadouri pentru barbati de 30 ani”

  1. Mai nou si barbatii au nevoie de ingrijire pentru barba, ten si par. Produsele de ingrijire personala pot fi un cadou excelent, de exemplu un gift set cu tot ce ar fi necesar unui barbat.

  2. Eu am mers pe clasic, i-am luat in set cadou cu produse de ingrijire a barbii. A fost multumit de calitatea produselor. Anul acesta sunt cam in pana de idei, dar cred ca ma voi inspira din acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *