Cadouri dama potrivite la orice aniversare

Cadouri de dama inspirate pentru ca vrei sa o surprinzi intr-un mod placut. Veti fi amandoi fericiti!

 

Provocari, ganduri peste ganduri, cam la asta se asteapta orice barbat atunci cand porneste in cautarea unor cadouri dama care sa o faca multumita  la o ocazie speciala. Spunem provocari pentru ca atunci cand trebuie gasit cadoul potrivit trebuie sa fie inedit si totodata ceva surprinzator. Iar femeiele sunt pe Venus, barbatii pe Marte, cum ar putea un barbat ghici ce isi doreste o femeie la o distanta atat de mare?

Putine sunt femeile care pot sa adore lucruri simple precum un buchet de flori proaspat cules de pe camp sau o plimbare cu cateva sandwich-uri in rucsac impartind acelasi bidon cu apa.

Dar vestea buna legata de aceste cadouri pentru femei este ca nu trebuie sa reinventezi roata pentru a gasi ceva potrivit. Si, nici nu trebuie sa gasesti un ghicitor in stele.

Idei de cadouri dama si cum sa le gasesti pe cele potrivite

Poti sa incepi sa cauti ineditul chiar si in cele mai obisnuite locuri. Un portofel pictat cu modele florale, o oglinda de machiaj avand o forma inedita, o caseta pentru bijuteriile ei preferate sunt cateva sugestii de la care poti sa pornesti linistit. De asemenea, poti chiar sa ii oferi niste ghivece pentru flori pe care sa le foloseasca sa isi decoreze casa. In plus, nu sunt nici macar costisitoare iar ea se va bucura de un astfel de cadou inedit.

cadouri dama

Daca ti se pare ca unei doamne ii sunt necesare   lucruri pentru a supravietui sau au asteptari exagerate atunci inseamna ca nu ai cunoscut persoana potrivita. Un cadou inedit pentru femei este un pret prea mic platit in comparatie cu ceea ce fac ele pentru domnii din viata lor.

Tocmai de aceea, nu trebuie uitata nici o aniversare, nici o zi de nastere si nici o ocazie demna de a fi sarbatorita.

Idei de cadouri inspirate pentru femei. Sugestiile sunt date de o femeie!

Ideile de cadouri dama sunt foarte multe, dar pentru a face o alegere cat mai inspirata trebuie sa te gandesti cum este ea si sa incerci sa o cunosti. Ce i-ar placea foarte mult? Care sunt acele lucruri despre care ti-a povestit ca si le-ar dori sau a tanjit dupa ele in vitrina magazinelor? Bijuteriile pot sa fie cadouri potrivite intrucat ea niciodata nu va refuza un accesoriu frumos pentru tinutele ei.

Insa, atunci cand alegi bijuterii pentru ea trebuie sa ii analizezi  stilul, sa cunosti cateva informatii despre preferintele ei. Desigur, alegerea unui cadou, indiferent care ar fi acesta nu trebuie sa fie o misiune de detectiv. Trebuie doar sa fii mai receptiv la dorintele ei.

 

Cum sa gasesti cadouri  de dama chiar si pentru femeile pe care nu le cunosti bine?

 

Daca alergi dupa cadouri  de dama pentru persoane pe care nu le cunosti bine atunci iti recomandam sa nu cumperi lucruri mult prea personale. Aici ma gandesc la chestii aproape intime pentru o femeie precum parfumurile, trusele de ingrijire personala sau haine. Aceste  obiecte nu vor fi apreciate, desi sunt deosebit de utile.

Daca doriti sa faceti cadouri pentru femei potrivite pentru orice ocazie atunci magazinele de cadouri din mediul online sunt locul unde ar trebui sa incepeti cautarile. Chiar in magazinele de bijuterii poti sa gasesti cadouri inspirate si sa alegi o pereche de cercei, o bratara sau un ceas, accesorii care au masuri universale. 

IndiferentPune un strop de inspiratie, multa transpiratie si tone de imaginatie  si o vei surprinde placut. Cand ii vei vedea zambetul vei stii ca ai gasit cadoul perfect pentru ea.

Foto reprezentativ: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *