Inele de argint 2018

Inele de argint la modă în 2018

 

2018 este aici și știm că îți dorești să fii elegantă încă din secunda 0 a Noului An! Din acest motiv îți venim în întâmpinare cu ultimele modele de inele de argint pe care să le porți încă din noaptea de Revelion.

Atracția pentru modă, eleganță și feminitate reprezintă factori de bază în viața oricărei femei care se apreciază la adevărata sa valoare. Indiferent dacă ești stilul de persoană căreia îi plac bijuteriile  din argint sau aur care atrag imediat atenția sau, dimpotrivă,  adori accesoriile discrete, un inel din argint poate deveni o piesă de rezistență în propria colecție.

Inel din argint asimetric

Inelele din argint sunt ușor de asortat chiar și cu alte tipuri de  bijuterii, menținându-și linia elegantă, simplă, dar de efect pe mâinile  delicate. Poți alege fie un inel din argint strălucitor prin pietre semiprețioase de mari dimensiuni și care nu poate trece neobservat, fie unul simplu,  dar care echilibrează perfect o ținută office.

Inel de argint cu pietre semipretioase

Astfel, astăzi vom face o scurtă incursiune în lumea strălucitoare a colecțiilor aflate în trend în acest moment pentru a scoate la iveală bijuteriile care pot deveni obiectele tale prețioase favorite în perioada care urmează.

La ce ne așteptăm la inelele de argint în 2018? Influențe diverse și stiluri deosebite

 

Atunci când se gândesc la un inel din argint, primul lucru care vine cuiva în minte este o bijuterie simplă, care nu epatează prin strălucire debordantă. Cu toate acestea, o privire asupra celor mai moderne colecții de astfel de bijuterii din 2018  schimbă perspectiva față de opțiunile în materie de bijuterii pentru întregul an.

Ce se inele de argint se poartă în 2018? Ce spuneți de inserții speciale inspirate din natură?!!!

Elementele simple continuă să rămână la modă în 2018. Totuși, există colecții ce reprezintă adevărate revoluții atât în ceea ce privește vestimentația, dar și accesoriile.  Aici includem inele din argint cu modele deosebite și inserții la care nu s-ar fi gândit nimeni în urmă cu câțiva ani. Un exemplu demn de menționat aici este reprezentat de inele din argint cu inserții și modele inspirate din natură.  Florile și animalele devin motive de inspirație pentru bijutieri. Cine ar fi crezut că acest lucru este posibil în trecut?

Inel de argint cu motive florale

Diversele forme și întruchipări din viața reală s-au dovedit a fi o adevărată inspirație pentru cei care creează bijuterii care nu sunt deloc din categoria celor simple agreate în trecut. Un inel din argint care să întruchipeze chipul animalului de companie favorit sau  florile care te fascinează poate deveni un adevărat obiect prețios care te ajută să ieși din rutina estetică de până acum.

Inel de argint cu motive florale - handmade Israel

Rutina nu mai reprezintă o soluție: Inele de argint pentru stilul urban

 

Cine a spus că bijuteriile pot fi doar un element definitoriu al eleganței? Dacă ești adepta stilului urban, de zi cu zi, modern și lejer, trebuie să știi că acesta merge perfect cu un inel de argint din această categorie. Chiar și cea mai non-conformistă ținută poate fi asociată cu un inel special creat pentru aceasta și care te va menține originală în exprimare și în ținută.

inel argint tinuta zi

În plus, inelele cu pietre în culori vii sunt alegerea perfectă pentru cei care trăiesc viața la maxim și care nu se tem să facă alegeri îndrăznețe.

Pietrele prețioase colorate pot transforma un inel din argint într-un adevărat obiect de colecție pentru cei care nu doresc să fie sau să poarte doar ceea ce este considerat a fi la locul său în viața unei femei sau a unui bărbat.

Inele argint cu pietre semipretioase - hand made Israel

Combinațiile îndrăznețe de culori, forme inedite, dimensiuni și stiluri definesc colecțiile noi de inele din argint în 2018. Acestea sunt menite să reprezinte stiluri diferite, fiecare cu valoarea sa și capacitatea sa de redefinire a feminității sau masculinității moderne.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *